Zde může být vaše reklama.

BOURAL, ALE JEL DÁL Prvomájový výlet opilého řidiče skončil bouračkou

Prvomájový výlet opilého řidiče skončil bouračkou

foto: Policie ČR

02. 05. 2024 - 09:53

Na prvního máje krátce před 20. hodinou havaroval na silnici mezi Litovlí a obcí Nasobůrky mladý řidič. Jel příliš rychle a navíc byl značně podnapilý. Bouračka ho ovšem nezastavila, klidně pokračoval dál v nejisté jízdě. 

 

Podle zjištěných informací 25letý řidič vozu Suzuki nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a dopravně technickému stavu vozovky. Při průjezdu mírně levotočivou zatáčkou vyjel vpravo mimo komunikaci a čelně narazil do přenosné dopravní značky.

"Řidiče to však nezastavilo a v jízdě pokračoval dál do Litovle, kde se otočil a vracel se do obce Haňovice. Zde byl dostižen policejní hlídkou, která u řidiče mimo jiné provedla dechovou zkoušku, která vyšla pozitivně. Řidič postupně nadýchal hodnoty 2,71 a 2,66 promile," popsala situaci tisková mluvčí policie Ivana Skoupilová.

Ke zranění osob při bouračce nedošlo. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle a dopravním značení, která byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun. Dopravní nehodou se policisté i nadále zabývají.

Další články