
Kulturista Patrik Šerý odhalil při oslavě jubilea bronzovou sochu!
Český reprezentant a vícenásobný medailista z mistrovství světa v kulturistice Patrik Šerý slavil…
09. 05. 2019 - 06:00
Byl nejvyšší čas zajít do jedné z nejvyhlášenějších hospod. Drápal se i díky své výhodné poloze vypracoval do elitního klubu olomouckých restaurací a vaří tady doopravdy dobře, ale:
Guláš se dosud nenaučili. Na fotce to vypadá hezky (kančí guláš v rámci denního menu 3.května), jíst se to nedá. Knedlíky jsou výborné, maso taky, ale ta omáčka! Těžko říci, jak ji dotvářejí, ale chuťové pohárky zkušeného gulášového labužníka poznají celkem snadno, že kuchař si neví rady s moukou a s paprikou. Takže obojí chutná zhruba tak, jako by bylo do hrnce přidáno a vmícháno těsně před podáváním; mouka na rychlé zahuštění (a ani se nestihla povařiot), paprika v podstatě jen na dobarvení, celek pak působí tak nějak divně, moučně a nevábně. To je s podivem, protože jakékoli jiné jídlo od Drápala je obvcykle záruka skutečně vysoké kvality, ale ten guláš se tady prostě ještě nenaučili (poslední hodnocení HV proběhlo před 3 lety a dopadlo stejně). Zajděte si do Senima a naučte se.
Český reprezentant a vícenásobný medailista z mistrovství světa v kulturistice Patrik Šerý slavil…
Olomouc - Spisovatelka Petra Prchalová spustila na platformě Donio kampaň na podporu vydání…
Olomouc - Voda z říčky Bystřice na Olomoucku a mouka z přerovské pekárny Racek budou součástí…
Olomouc - Ředitel Sluňákova Michal Bartoš získal minulý týden prestižní Cenu Josefa Vavrouška za…
Olomouc - V sobotu 14. června se centrum Olomouce promění v jednu velkou běžeckou trasu. Uskuteční…
Olomouc – Možná kolem něj každý den jezdíte po třídě 17. listopadu, ale ještě jste se nikdy nebyli…