Zde může být vaše reklama.

Cartelliho nahrazuje bývalá vedoucí Koordinačního oddělení Odboru tajemníka hejtmana

Cartelliho nahrazuje bývalá vedoucí Koordinačního oddělení Odboru tajemníka hejtmana

04. 04. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Personální zemětřesení na HC Olomouc stále ještě probíhá. Po podzimním nečekaném odchodu Jiřího Dopity do Třince dnes klub zveřejnil na svém webu tiskovou zprávu, podle které oblíbený marketingový manažer Mario Cartelli skutečně odchází a bude nahrazen Zuzanou Němcovou, bývalou vedoucí Koordinačního oddělení Odboru tajemníka hejtmana.

Cartelli, který se stal marketingovým manažerem klubu bezprostředně po ukončení své hráčské kariéry, svoji pozici skutečně opustí, o čemž se mezi fanoušky spekulovalo již několik týdnů. Podle tiskové zprávy, kterou zveřejnil klub, je tomu tak z rodinných důvodů. "Nechci o tom spekulovat, s Mariem jsem nemluvil. Ale tomu oficiálnímu důvodu se mi nechce věřit. Manželku má zaměstnanou v olomoucké firmě, oba jeho synové hrají hokej za přípravku HC Olomouc. Podle selské logiky by mu rodinné důvody naopak velely zůstat," myslí si fanoušek A.S., který je odchodem Cartelliho skutečně překvapen.

Vedle něj opouští po roce manažerskou strukturu i Martin Rak, který byl před rokem odprezentován jako velká posila. Ten se chce podle vyjádření na klubových stránkách nyní věnovat výhradně práci pro Resort Hodolany. "Po kompletním dokončení Resortu Hodolany je můj hlavní úkol jinde. Je třeba se věnovat rozjezdu všech provozů, a to si žádá můj veškerý čas včetně víkendů a svátků, je důležité, abychom teď správně nastartovali tento projekt,“ řekl pro klubový web.

Klub si už ale našel náhradu; novou šéfkou hokejového marketingu se stala Zuzana Němcová, která ještě před pár dny působila na Odboru tajemníka hejtmana Rozbořila. „Zatím jsem moc nevěděla, jak jsou nastaveny vztahy mezi klubem, sponzory a fanoušky. Postupně se v tom snažím zorientovat. Sponzoři jsou důležití, ale nesmíme zapomínat ani na fanoušky. Ráda bych navázala spolupráci i s nimi. Mělo by to vše fungovat vyváženě,“ uvedla v klubové tiskové zprávě Němcová.

-ms-

Další články