Zde může být vaše reklama.

Góly jen v přesilovkách Hokejisté HC Olomouc těsně prohráli s Litvínovem

Hokejisté HC Olomouc těsně prohráli s Litvínovem

foto: hc-olomouc.cz

23. 02. 2021 - 20:47

V dohrávce 19. kola extraligy hráli hokejisté HC Olomouc doma proti Litvínovu. Soupeři podlehli těsně o jednu branku, kdy všechny tři góly v utkání padly z přesilových her.

Bylo to utkání sousedů v tabulce, dvanáctou Olomouc a jedenáctý Litvínov před ním dělilo pět bodů. Hanáci měli možnost ztrátu stáhnout a ještě se v závěru základní části poprat o lepší postavení v tabulce pro nasazení do předkola play-off. A vypadalo to nadějně. V 8. minutě poslal Moru do vedení Kolouch, bylo to v přesilovce. Jenže o pět minut později využili přesilovku také hosté a bylo srovnáno. Nerozhodný stav trval docela dlouho. Až do 45.minuty. V té se Litvínov znovu prosadil v přesilové hře. A jednobrankové vedení už, i přes maximální olomoucké snažení, udržel.

HC Olomouc – HC Verva Litvínov 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 8. Kolouch – 13. Irving (Demel, M. Hanzl), 45. F. Lukeš (V. Hübl, Pospíšil). Rozhodčí: Hejduk, Micka – Frodl, Komárek. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:2. Hráno bez diváků.

HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, A. Rutar, Vyrůbalík, Dujsík, Švrček, Valenta – Kunc, Knotek, Bambula – Klimek, Nahodil, Káňa – Ostřížek, Strapáč, Tomeček – Burian, Kolouch, Olesz. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

HC Vervy Litvínov: Godla – Cibulskis, Balinskis, Kudla, Demel, Ščotka, Irving, Štich – Lukeš, Hübl, Pospíšil – Látal, Gerhát, Stehlík – Jarůšek, Hanzl, Zdráhal – Zygmunt, Helt, Havelka. Trenéři: Országh a Sýkora.

Další články