Zde může být vaše reklama.

Debakl venku Hokejisté HC Olomouc v Plzni vysoko prohráli

Hokejisté HC Olomouc v Plzni vysoko prohráli

foto: hc-olomouc.cz

07. 03. 2021 - 19:43

Hokejisté HC Olomouc se se základní části extraligy rozloučili utkání v Plzni. Derniéra to nebyla úspěšná, se Škodovkou prohráli. A právě se stejným soupeře budou hrát také v předkole play-off.

Pro hosty zápas nezačal úplně ideálně. Už v 5. minutě prohrávali. A ještě do první pauzy domácí zvýšili na rozdíl dvou branek. V závěru úvodní periody hrála Mora devětatřicet sekund přesilovku pět na tři. Nepodařilo se ji využít. Klaplo to až v na startu prostředí části zápasu, to klasickou přesilovku hosté přestavili v gól, od modré se trefil obránce Ondrušek. Jenže zvrat se nekonal. Pak už dávali branky jenom domácí a po čtyřiceti minutách vedli o šest. Tím bylo prakticky rozhodnuto.

HC Škoda Plzeň – HC Olomouc 9:1 (2:0, 5:1, 2:0)

Branky a nahrávky: 5. Suchý (Kodýtek), 17. Suchý (Mertl, V. Lang), 27. Malát (Kracík), 31. Gulaš (Mertl), 37. Gulaš (P. Musil), 38. Přikryl (Kracík, Rob), 40. Malát (Kvasnička, Kracík), 45. Suchý (Rob), 55. Jiříček – 21. Ondrušek (Navrátil). Rozhodčí: Horák, Veselý – Špringl, Šimánek. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:1. Hráno bez diváků.
Plzeň: Frodl – Budík, Stříteský, Kvasnička, Jiříček, Lang, Kaňák, Vráblík – Musil, Mertl, Gulaš – Suchý, Kodýtek, Rob – Straka, Kracík, Malát – Dočekal, Přikryl, Eberle.
HC Olomouc: Lukáš (40. Mokrý) – Ondrušek, A. Rutar, Švrček, Dujsík, Vyrůbalík, Škůrek – Káňa, Nahodil, Kunc – Ostřížek, Kolouch, Olesz – Klimek, Knotek, Navrátil – Burian, Gřeš, Bambula – Mácha. Trenéři Zdeněk Moták a Jan Tomajko.

Další články