Zde může být vaše reklama.

Liga mistryň v Olomouci Volejbalistky VK UP už znají pohárové soupeřky

Volejbalistky VK UP už znají pohárové soupeřky

foto: Petr Pelíšek

24. 08. 2020 - 14:58

Mimořádně zajímavé soupeřky přisoudil los hlavní fáze Ligy mistryň volejbalistkám Univerzity Palackého Olomouc. Vedle úřadujícího šampiona nejprestižnější klubové soutěže světa, italského celku Igor Gorgonzola Novara, se vysokoškolačky v základní skupině E, která se bude hrát od listopadu do února, střetnou s dalším někdejším vítězem Champions League Dynamem Kazaň z Ruska a týmem Grupa Azoty Chemik Police z Polska.

„Italská, ruská a polská liga patří mezi nejkvalitnější světové soutěže. A kluby, které z nich postupují do Ligy mistryň, jsou jejich absolutní špičkou. Z tohoto pohledu nemáme co ztratit,“ říká předseda VK UP Olomouc Jiří Zemánek. „Kádr jsme však skládali s vědomím naší účasti v Champions League. Sice nám do toho zasáhly události kolem koronavirové krize, to ale není jen náš problém. Některé hráčky jsme museli oželet, avšak věřím, že tým bude i tak kvalitní a na evropské scéně neuděláme ostudu,“ přeje si Zemánek.

Vedle soupeřek v Lize mistryň už olomoucký klub zná i podobu permanentních vstupenek pro novou sezonu. A zde svým fanouškům připravilo vedení VK UP další příjemné překvapení. „Změnili jsme design permanentek tak, aby byly více atraktivní. Trochu jsme využili toho, že v tomto ohledu máme určitou výhodu oproti mužským sportům,“ culí se Jiří Zemánek a vysvětluje, že jako fotografie pro nové permanentní vstupenky byl využit snímek z loňského kalendáře, v němž se hráčky osmělily k decentním aktům. Držitele sezónních vstupenek, které platí na zápasy domácí extraligy a Českého poháru, může vedle přitažlivého vzhledu nových permanentek těšit i padesátiprocentní sleva ze vstupného právě na utkání Ligy mistryň.

Další články