Zde může být vaše reklama.

Změnil klub Záložník Martin Hála ze Sigmy do Bohemians

Záložník Martin Hála ze Sigmy do Bohemians

foto: bohemians.cz

01. 06. 2022 - 15:28

Záložník Martin Hála (1992) změnil klub. Odchovanec SK Sigma Olomouc na Andrově stadionu skončil poté, co se dohodl v dubnu na předčasném ukončení kontraktu, ten měl uzavřený do posledního června. Bude ale dál pokračovat ve FORTUNA:LIZE, dnes ho na svém webu jako posilu představili Bohemians Praha. Smlouvu u Klokanů podepsal do 30. června 2024.

„Jsem rád, že už se to nějakým způsobem dotáhlo. Jednání už proběhla v zimě, to ještě nedopadlo. Potom byla podmínka, že se musí Bohemka zachránit v první lize. Jsem rád, že se to naplnilo, mohli jsme podepsat a budu hráčem Bohemians,“ řekl Martin Hála.

Po dobrém úvodu minulé sezoně se střeleckou formou začal Martin Hála laborovat s vleklým zraněním. „Během jara jsme ještě čekali, jak to s tou moji nohou bude. Podstoupil jsem nějaké lékařské prohlídky a mohli se dohodnout. Zapojil jsem se už s kondičním trenérem do přípravy, na její zahájení s týmem budu připravený. A věřím, že budu mít i v novém klubu takovou střeleckou formu, jakou jsem měl loni na podzim,“ uvedl Hála.

Další články