Zde může být vaše reklama.

Dalibor Horák na facebooku: Když chybí komunikace, dochází ke slovním přestřelkám

Dalibor Horák na facebooku: Když chybí komunikace, dochází ke slovním přestřelkám

15. 03. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Kauza zrušeného odboru kultury na krajském úřadě zahýbala městem. A má potenciál stát se jedním z témat pro podzimní krajské volby, pokud se jím už nestala. Na náš článek a celou kauzu komentoval na svém facebooku Dalibor Horák, lídr kandidátky ODS pro podzimní volby.

Kampaň začala. A hned zkraje pěkně zostra - poté, co Krajský úřad v rámci podivné reorganizace zrušil odbor kultury, a jeho zaměstnance nechal rozpustit v organizační struktuře jiných odborů, zvedla se veřejná debata a vlna nevole. Mimo jiné to totiž může znamenat, že nebude existovat odvolání proti rozhodnutím městských památkářů. Těm jsou v posledním odbobí vyčítány některé sporné výroky, například ohledně stavby tzv. Šantovka tower.

Ke kauze se nyní na facebooku vyjádřil i starosta Uničova a lídr ODS do podzimních krajských voleb Dalibor Horák. "Je mi velmi líto, že organizační změny, které probíhají na Krajském úřadě Olomouckého kraje, nebyly dostatečně prodiskutovány s členy krajského zastupitelstva, se starosty měst a obcí a dalšími lidmi, kteří jsou v denním styku s krajským úřadem. Když chybí standardní komunikace, pak zbytečně dochází ke slovním přesřelkám," uvedl ve svém vyjádření.

-vb-

Další články