Zde může být vaše reklama.

Šternberk: město nabízí k zapůjčení 300 kompostérů

Šternberk: město nabízí k zapůjčení 300 kompostérů

30. 03. 2016 - 00:00

Pozor, jedná se o článek staršího data a pod předchozím vydavatelem novin. Uvedené informace již nemusí být aktuální.

Město Šternberk nabízí vlastníkům bytových domů a rodinných domů se zahradou k výpůjčce zahradní kompostéry o objemu 900 litrů. K dispozici je aktuálně 300 kompostérů. Kompostéry jsou prvních 5 let ve vlastnictví města, žadatel je má pouze ve výpůjčce. Po uplynutí této doby přechází vlastnictví kompostéru na žadatele.

Nabídka kompostérů platí také pro obyvatele místních částí (Dalov, Krakořice, Chabičov a Těšíkov), chataře a zahrádkáře.

Nádoby na bioodpad byly v roce 2015 pořízeny za finanční podpory Evropského fondu pro regionální rozvoj a Státního fondu životního prostředí, prostřednictvím Operačního programu Životní prostředí v rámci projektu „Rozšíření systému separace odpadů ve městě Šternberk".

Žádosti jsou k dispozici na stránkách města Šternberka www.sternberk.eu a na podatelně Městského úřadu Šternberk, Opavská 1. Vyplněné a podepsané žádosti doručte na Městský úřad Šternberk, Opavská 1, 785 01 Šternberk.

Pro více informací kontaktujete Bc. Jarmilu Fréharovou z odboru životního prostředí na telefonu 585 086 565 nebo e-mailu: freharova@sternberk.cz.

-age-

Další články