Zde může být vaše reklama.

Nehoda se zraněním V Tovární ulici bouralo šest aut, jeden řidič z místa ujel

V Tovární ulici bouralo šest aut, jeden řidič z místa ujel
Zdroj: PČR

14. 06. 2019 - 12:00

Ve čtvrtek 13. června 2019, krátce před osmou hodinou ráno, policie jeli k dopravní nehodě několika aut v Tovární ulici v Olomouci.

"Z prvotního šetření vyplývá, že k nehodě mělo dojít v okamžiku, kdy osobní vozidlo Škoda Superb, řízené jednatřicetiletým řidičem, které jelo ve směru od křižovatky s ulicí Rolsberská-Lipenská k ulici Velkomoravská, mělo z prozatím přesně nezjištěných příčin zezadu narazit do osobního vozidla Škoda Octavia, které řídil osmatřicetiletý řidič a který měl reagovat na situaci v silničním provozu bržděním, stejně jako další vozidla, jedoucí před ním. Škoda Octavia byla nárazem odhozena na před ním jedoucí vozidlo VW Golf řízené třiačtyřicetiletou řidičkou. VW Golf byl nárazem odhozen na před ním jedoucí neznámé vozidlo - mělo se jednat údajně o vozidlo Škoda Octavia. Toto vozidlo bylo nárazem odhozeno na vozidlo Škoda Felicia, které řídil šestašedesátiletý řidič a Škoda Felicia poté zezadu narazila do vozidla Dacia Logan, kde byl řidičem jednadvacetiletý mladík," uvedla mluvčí policie Irena Urbánková.

Neznámé auto po nehodě okamžitě z místa odjelo, aniž by jeho řidič chtěl věc nějak řešit. Při nehodě došlo ke zranění třináctiletého spolujezdce z vozidla VW Golf, který byl převezen do nemocnice na vyšetření. Alkohol byl u všech účastníků nehody, logicky kromě řidiče neznámého vozidla, který z místa odjel, vyloučený orientační dechovou zkouškou.

Celková hmotná škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 171 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo, jsou v šetření.

Další články